Искуства од користењето на Autodata

Во видеото најдолу, проверете кои предности им ги носи најголемата и најдобра онлајн база на технички податоци – Autodata на сервисите во Европа и светот.

Податоци за 99% од автомобилите на пазарот.

160 производители на возила, 43.000 модели.

Комплетни информации за сервисните интервали, што се контролира, а што менува на одредена километража, број на работни часови за секоја операција, илјадници “чекор по чекор” постапки за дијагностицирање и отстранување на сите дефекти.

Калкулатор за професионано и брзо пресметување на цената на чинење на сервисните операции.

Вистинско решение за мулти бренд сервисите, кои без Autodata, во денешно време би губеле многу време, енергија и пари, барајќи ги податоците кои ви се достапни онлајн за неколку минути.