Акумулатори во Ауто Тренд

Во Ауто Тренд 1, можете да набавите акумулатори за вашите возила од најпознатите брендови на пазарот.

По промотивни цени и со специјален еко попуст, ако при набавка на новиот го оставите вашиот стар акумулатор кој потоа го предаваме на специјализирани партнери за справување на отпад.

Во нашата палета можете да најдете акумулатори од брендовите EXIDE, TOPLA, YUASA:

Повеќе информации во нашиор веб шоп, или на тел. 070 35 88 06