All Inclusive Понуда од BOSCH

All Inclusive – Понуда од BOSCH!

Најпродаваниот дијагностички тестер – KTS 560, можете да го добиете со нашиот “СУПЕР ЛИЗИНГ – Опрема за сите” Пакет со учество 20% од нето вредноста (без ддв) и на 36 месечни рати по 130 евра!

Пакетот го вклучува :

✅ интерфејсот (уредот) KTS 560 со кабли и конектори,

✅ лиценца за софтверскиот пакет ESI-Tronic Master (со сите вклучени опционали на Bosch) – валиден 36 месеци од моментот на активација,

✅ инсталација и пуштање во функција

Лизинг пакетот, може да се искористи и за другите дијагностички уреди на BOSCH (KTS 250, KTS 590), како и уредите за сервисирање на клима уред на возилата.

Дополнително, можете да добиете понуда и за други софтверски (ESI Tronic) пакети, или пресметки на помал рок на отплата….

Повеќе информации (понуди) на :

☎️ 071 30 777 8

📧 info@gbb.mk