GBB – Мастер дилер за LIQUI MOLY

ГББ дооел Скопје, во соработка со својата сестринска компанија – Ликви Моли Македонија, го доби статусот – Мастер дилер за производите на LIQUI MOLY и МEGUIN, 100% произведени во Германија .

Полето на интерес и работа на ГББ дооел Скопје со LIQUI MOLY ќе биде фокусирано на работа со партнерските сервисни центри во земјата.

Производите на LIQUI MOLY (моторни масла, адитиви, сервисни препарати и опрема), ќе им бидат достапни на клиентите (сервисни работилници) по конкурентни цени и услови. Покрај квалитетната и брз услуга, сервисните центри ќе може да добијат и професионална обука, поддршка, асистенција во работата и маркетингот.

За повеќе информации, побарајте не на тел. 071 30 777 8