Haynes Pro Промоција во Октомври!

HAYNES PRO – Промоција! 🔥

Само во Октомври!

Целиот софтверски пакет (Tech + Electronics) на Haynes Pro со база на податоци, цртежи, скици, шеми на мрежи за електрика и инструкции за дијагностика и сервисирање на моторни возила, може да ја имате онлајн, 12 месеци за цена од 400 евра (+ддв) или за 4 месечни рати од по 100 евра!

Бројот на лиценци со оваа кампања е ограничен!

Имајте ја базата на податоци, имајте го знаењето на овластените сервиси, заштедете време, енергија и поправете ги возилата на вашите клиенти – брзо и ефикасно (од прва)!

Не пропуштајте!

GBB Group

☎️070 358 806

Повеќе за HaynesPro на следниот линк.