Haynes Pro – за 40 евра месечно!

На ваше барање!
Само во Декември! Само во Македонија!🇲🇰
Најдобриот онлајн софтвер за независни сервисери – Haynes Pro, со сервисни информации, графици, технички цртежи, слики и фотографии… Со калкулатор кој брзо ќе ви помогне да изготвите сервисна понуда… Со инструкции за познати дефекти и како да ги решите… Со електрични шеми!
За само 40 евра + ддв месечно!
Само во Декември!
Само во Auto Trend!
☎️ 070 35 88 06