KTS 250 на BOSCH за 71 евра месечно!

KTS 250 е моќен, компактен и мултифункционален уред за дијагностика на BOSCH.

Практично (се’-во-едно) решение, кое го стартувате веднаш, а може да се кристи и во работилницата и на терен.

Пакетот содржи – таблет со андроид оперативен систем што го прави исклучително лесен за ракување (како мобилен телефон и таблет).

✅ Опремен е со софтверот ESI-tronic (кој е промотивно – БЕСПЛАТЕН во првата година), со датабаза од повеќе од 150 брендови.

✅ Автоматско препознавање на VIN броеви.

✅ Брзо и разбирливо скенирање на возилото…

✅ Онлајн апдејти.

✅ За напредни кодирања и прилагодувања.

✅ Сега и на Супер Лизинг – со учество од 770 евра и 24 месечни рати од 71 евра!

Состав на пакетот BOSCH KTS 250

Повеќе информации (понуди) на :

☎️ 071 30 777 8

📧 info@gbb.mk