LIQUI MOLY Акција во Ауто Тренд

Со секоја купена канта од 5 литри на полусинтетичкото и синтетичко моторно масло на LIQUI MOLY добиватеи гратис адитив за вашето возило.

Можете да изберете, додека има гратис адитиви на располагање, помеѓу адитивот Engine Fliush Plus (за чистење на моторот одвнатре од гареж и нечистотии) или Speed Tec Diesel (кој ги подобрува перформансите и моќта на моторот.

Aкцијата е достапна и за порачки онлајн.

Повеќе информациина тел. 070 35 88 06