Набавете гуми во Ауто Тренд

Во Ауто Тренд можете да набавите зимски гуми за вашето возило.

Во соработка о нашите партнери, на располагање ни се гумите од брендовите – Good Year, Sava, Dunlop, Fulda, Debica, Diplomat како и премиум гуми од брендот Pirelli.

Гумите можете да ги добиете и на рати, со брзиот потрошувачки кредит на Силк Роад Банка, на 12 рати – без камата!

Гумите можете да ги монтирате и балансирате кај нас, во партнерски сервис во непосредна близина.

За повеќе информации – 070 35 88 06