Нов продажен центар на Ауто Тренд

Ауто Тренд 1 ја доби новата локација. Нов продажен центар за резервни делови и опрема во Скопје, на адреса 1409, 93A (на главната улица, во непосредна близина на мостот на Лепенец).

Ауто Тренд функционира и како Официјален LIQUI MOLY Shop, во кој можете да ја најдете целата палета на Германскиот производител на премиум моторни масла, масла за менувачи и адитиви, а во нашиот центар можете да најдете и премиум филтри за возила и други авто делови за вашето возило.

За повеќе информации, јавете се на тел. 070 35 88 06