Нова акција на BOSCH за системите за напредна асистенција на возачите ADAS

Најнова акција на BOSCH! 🏁

Специјални промо пакети за системот DAS3000 за калибрација на напредните системи за безбедност и асистенција на возачот (предна камера, радар, aктивен круз контрол (ACC), систем за предупредување во опасност од преден судар (FCW), систем за предупредување во случај на излегување од коловозна лента (LDW/LKA)…)

Од 9.700 евра + ддв!

Имајте го она, што го немаат сите!

Можност за плаќање на лизинг…

GBB Group

Овластен партнер на BOSCH за сервисна опрема

☎️ 070 35 88 06