Преговарачки вештини – нов тренинг на Драгиша Ристовски во Скопје

Најновиот бизнис семинар – со Драгиша Ристовски (D.R. Gilbert Group) во Скопје!

“ПРЕГОВАРАЧКИ ВЕШТИНИ и алатки, како ефикасно средство во продажбата, набавката и менаџментот.”

Резервирајте го вашето место веднаш и обезбедете Early Booking попуст!

Видете го во акција и искористете ги практичните совети и вештини на најактивниот бизнис тренер на Балканот. Човекот – претприемач, менаџер и автор на 20 бизнис книги.

  • 12.04.2023 година, во Скопје
  • Локација – Double Tree by Hilton

Во цената на котизацијата се вклучени и печатени материјали, сертификат за присуство на обуката и ручек.

📞 071 30 777 8