ден 192,310.00

Категорија:

ACS 553 e специјална машина за возила кои имаат фреон од типот R134a. Таа прави извлекување, рециклирање и повторно полнење, како и работи на одржување со прецизност и леснотија.
Дизајнирана и развиена специјално, за да биде една од најконкурентните машини на пазарот во нашата палета, ACS 553 е целосно автоматска и лесна за одржување, со што се штеди време и се подобрува ефикасноста на вашиот сервис. Може да и се додадат и други опционали како што се специјалните китови за Миење и китот за Wifi конекција.
Може да се употребува кај возила со мотори со внатрешно согорување, хибриди и електрични возила.
Прегледен дисплеј со кружни сигнализатори со дијаметар од 100 мм.
Лесна и интиутивна оперативност.

Во цената e изразен и ДДВ.