ден 32,656.00

Tестер на BOSCH за акумулатори
BAT 115

SKU: 1234 Категорија:

Уредот нуди широк обем на норми за тестирање, како што се EN, EN2, DIN, SAE, IEC, JIS и MCA, па повеќенаменскиот уред BAT 115 за тестирање акумулатори ги тестира акумулаторите од 6 V и 12 V од 40 – 2000 CCA, вклучувајќи ги и киселинско оволвните акумулатори, EFB, Gel и AGM (рамни и спирални) користејќи микро товарен тест за проверени и точни резултати, но нуди и тестирање на системи за полнење од 12 V и 24 V со диоден / ripple тест. Супер лесен и робусен, со својот голем LCD дисплеј и интуитивна операција, BAT 115 тестерот за акумулатори е одличен, економичен избор за секојдневна работа во оптеретени со возила сервисни центри.