ден 613,800.00

Универзален уред за калибрирање на напредни системи за безбедност на BOSCH.
DAS 3000 S20

Категорија:

Согласно препораките на производителите на возила, сензорите на напредните системи за безбедност треба да бидат прилагодени и калибрирани прецизно, за време на сервисите на одржување, поправки и каросериски поправки.
DAS 3000 S20 прави прецизна калибрација на предните Радар и Камера.
Со брз сетап, иновативната мулти-функциска-поставка, со робусен но лесен за маневар дизајн, и со голема палета на прилагодливи цели за калибрација, DAS 3000 е подготвен за повеќе апликации во автомобислките сервиси. Дијагностичките уреди за скенирање на Bosch заедно со дијагностичкиот софтвер ESI[tronic] 2.0 Online во комбинација со DAS 3000 гарантираат точна калибрација на системите – Active Cruise Control (ACC), Forward Collision