ден 210,800.00

ECU Дијагностички уред на BOSCH за товарни возила и камиони.
КТS Truck

Категорија:

Moдулот за камионска дијагностика KTS Truck е одлично дијагностичко решение за сервиси за комерцијални возила. Со брза конекција со било кој компјутер или лаптоп во сервисот, овој тестер ќе ја оптимизира способноста на вашиот сервис да ги поправате најпопуларните Европски комерцијални / и лесни комерцијални возила, траилери и автобуси.
Спарена со софтверот ESI[tronic] 2.0 Truck software (кој се купува одвоено) дијагностиката ќе ги води вашите техничари преку ефикасно и ефективно решавање на проблемите, без оглед на производителот и видот на возилото, и ќе ви помогне да го вратите возилото на пат што побрзо.
Опремен е со универзален – Bosch Easy Connect адаптер кој нуди можност за поврзување и читање податоци од најпопуларните модели на комерцијални возила и автобуси на пазарот.
Bluetooth конекцијата е активна на 100 метри и овозможува добра покриеност и оперативност во сервисот.

Во цената не е вклучено ДДВ
Во цената се вклучени :
• уредот KTS Truck – 2.300 eвра,
• Куфер и кабли за дијагностика – 700 евра
• Кабли за треилер – 400 евра