ден 145,000.00

Робусен таблет на BOSCH
за употреба во вашиот сервис.
DCU 120

Категорија:

Tаблетот DCU 120 е PC со 11,6 инчен дисплеј и брз процесор, одлично скроен за да биде вашиот нов придружник во сервисот.
Таблетот е подготвен за идните опреми за сервисите и системи а интерфејсите се направени согласно тековните стандарди на технологијата и нудат разбирлива поврзаност.
Екранот е со фул висока дефиниција, чувствителен на допир и овозможува лесно користење на софтверските пакети. Заедно со модулите KTS 560 или 590, DCU 120 формира модернен, комплетно функционален дијагностички систем за секакво сервисно работење и поправка на модерните возила. Бо комбинација со KTS Truck, DCU 120 е соодветно решение и за дијагностика на лесни комерцијални возила, камиони, приколки и автобуси. Таблетот има пре инсталирани Windows 10 и ESI[tronic] 2.0 Online дијагностички софтвер.