Aкција!

ден 44,990.00 ден 36,285.00

Специјален алат за програмирање на сензорите за контрола на притисокот во гумите (TPMS)

Категорија:

Уредот TPA 300 е специјално развиен за универзалните сензори за контрола на притисокот во гумите (TPMS). Уредот покрива и може да се користи на околу 95% од возилата на пазарот.
Со него може да се програмираат преку 20 различни брендови на универзални сензори.
Преку wireless транмисија, TPMS податоците се прикажуваат директно на сопствениот екран од 2,8 инчи. Работата е лесна и едноставна а програмирањето на сензорите брзо и прецизно. Редовно се врши апдејт на софтверот и функциите, возилата и покривањето на сензорите што гарантира дека вашиот сервисот секогаш ќе биде во тек со новините и ќе обезбедува точна услуга за клиентите.

Препознавање со OBD II модул е можно кај одредени Азиски модели како што се – Toyota, Hyundai, Nissan итн.
ОBD II модулот е достаен како дополнителна опрема, а како алтернатива може да се користи ESI Tronic 2.0 Online софтверот.
Практична работа – чекор по чекор.
Активација, читање и клонирање на податоците од TPMS
За 95% од возилата на пазарот.