ден 2,600.00

Категорија: ,
  • Апликација :
  • Castrol MAGNATEC 10W-40 A3/B4 e соодветно масло за бензински и дизел возила кај кои се бараат спецификации ACEA A3/B4, A3/B3, API SN
  • Спецификации : ACEA A3/B3, A3/B4, API SN, Meets FIAT 9.55535-D2, MB-Approval 226.5, Renault RN 0700/0710, VW 501 01 / 505 00