ден 980.00

CERA TEC е висококвалитетен технолошки производ наменет за керамичка заштита за сите видови на моторни масла. CERA TEC го намалува триењето и абењето на моторот благодарение на керамичките компоненти кои се отпорни на високи хемиски и термички оптиварувања. Исто така, спречува контакт метал на метал, со што го продолжува животниот век на м оторот. Ефектот на намаленото тириење исто така ја намалува потрошувачката на гориво, како кај бензинските, ѕака и кај дизел моторите. Едно пакување е доволно за 5 литри моторно масло.

Категорија:

CERA TEC е висококвалитетен технолошки производ наменет за керамичка заштита за сите видови на моторни масла. CERA TEC го намалува триењето и абењето на моторот благодарение на керамичките компоненти кои се отпорни на високи хемиски и термички оптиварувања. Исто така, спречува контакт метал на метал, со што го продолжува животниот век на м оторот. Ефектот на намаленото тириење исто така ја намалува потрошувачката на гориво, како кај бензинските, ѕака и кај дизел моторите. Едно пакување е доволно за 5 литри моторно масло.