ден 590.00

Адитив за чистење на дизните и системот на вбризгување (инјекторите).

Категорија:

Адитив што ги отстранува наслагите и гарежот од инјекторите (дизните) и пумпите под висок притисок. Ги штити скапите компоненти на системот за вбризгување, преку подобрување на својствата за подмачкување и преку спречување на појавата на коризија.

Ги враќа својствата на моторот.

Се додава директно во резервоарот за гориво, еден адитив е доволен за количина до 75 литри гориво. Може да се ддаде во горивото во било кое време бидејќи мешањето со горивото се случува автоматски.