ден 3,565.00

Масло кое може да се користи во текот на целата година, наменето за системи на вбризгување со добавни пумпи и други дизел мотори со или без турбополначи. Посебно е погодно за ситуации во кои доаѓа до подолги интервали помеѓу промената на масло, како и за екстремни услови на работа на моторот.

Проверете кое LIQUI MOLY масло одговара за вашето возило на следниот линк.

Категорија: , Tag:

Моторно масло со висок квалитет и ефект на заштеда на енергија кое е формулирано да биде компатибилно со моторите од најновата генерација. Синтетичките елементи и посебно развиени додатоци, ги задоволуваат барањата на најновите дизел мотори.

Масло кое може да се користи во текот на целата година, наменето за системи на вбризгување со добавни пумпи и други дизел мотори со или без турбополначи. Посебно е погодно за ситуации во кои доаѓа до подолги интервали помеѓу промената на масло, како и за екстремни услови на работа на моторот.

Одобренија

ACEA C3, API CF, Ford WSS-M2C 917-A, VW 505 00, VW 505 01

LIQUI MOLY го препорачува ова масло за возила со следните спецификацииVW 500 00