ден 370.00

Погоден за сите дизел горива со низок состав на сулфур, како и за дизел горива со нормално ниво на сулфур. Се додава пред и по полнењето на гориво.

Категорија:

Дистрибуциските инјекторски пумпи (бош пумпи) се подмачкуваат со дизел гориво. Откако на пазарите се воведени дизел горива со ниско ниво на сулфур, се појавија проблеми врзани со подмачкување на пумпите. Дизел адитивот за подмачкување ги штити дистрибуциските инјекторски пумпи (бош пумпи) од абење и од дефекти. Овој производ го продолжува животниот век на дистрибуциските пумпи за вбризгување.