ден 2,750.00

Категорија: ,

Oдлични зимски гуми со совршен баланс помеѓу цената и вредноста што ја добивате за возврат.

Брендот DIPLOMAT е дел од Групацијата GOODYEAR, a гумите се произведуваат во фабриките во Германија.