ден 560.00

Категорија:

Овој производ е наменет за заштита на сите делови на системот за гориво, на бензински мотори од штетното делување на водата и загадувањата кои водата со себе ги носи.

Производот ја апсорбира и неутрализира водата во системот за гориво, (во резервоарот, во цевките за довод на гориво, во расплињачата како и во сите делови на системот за вбризгување). Исто така штити од корозија и рѓа и трошење предизвикано од делчињата на рѓата. Спречува заледување на цевките за довод на гориво, како и во филтрите и расплињачите. Овозможува придвижување на моторот во студени услови.