ден 2,245.00

Наменето за хипоидни преносни системи со високо оптоварување. Особени за  BMW возила со и без запорен диференцијал, рачни и помоќни единици. Мора да се почитуваат препораките на производителот.

Потполно синтетичко Hypoid масло за менувачи со LS-адитив за патнички возила, особено за BMW возила со запорен диференцијал (LIMITED SLIP DIFFERENTIAL) и подолги периоди на промена на масло, како и за бројни преносни системи на јапонски возила. Погодни за најголеми оптоварувања.