ден 520.00

Адитив што ги чисти инјекторите кај бензински мотори.

Категорија:

Адитив што ги отстранува наслагите (гарежот) од инјекторите, со што овозможува нормално бризгање на гориво и спречува моторни оштетувања. Адитивот штити и од појава на коризија во целиот систем за гориво.

Се додава директно во резервоарот. Во било кое време. Еден адитив е доволен за 75 литри гориво.