ден 530.00

Категорија:

Oвој адитив е посебно креиран за рачни и диференцијални менувачи. Значително го намалува трошењето и абењето на менувачите како и работната температура што резултира со потивка работа на менувачот, полесно менување брзини и штедењето на енергија. Менувачот работи потивко и на пониска температура. Дури и постарите менувачи работат потивко и со поголема ефективност поради ефектот кој овој адитив го има на површината на запчаниците. Поради MoS2 во составот овој производ за зголемува доверливоста на менувачите и приднесува за сигурност.