ден 330,000.00

Автоматска машина за менување масло кај возила со автоматски менувач. Од најновата, трета генерација на Gear Tronic, на Германскиот специјалист за масла, адитиви и сервисни препарати LIQUI MOLY.

Категорија:

Најновата генерација на целосно автоматска машина за менување на масло кај возила со автоматски менувачи.

Со голем екран во боја, чувствителен на допир, комплетна база на податоци (по производители на возила) и со редовен, бесплатен апдејт – секоја година.

За чистење на системот и за менување на маслото.

Во цената не е вклучено ДДВ (18%)