ден 1,850.00

Оригинално масло за возила ОPEL, Chevrolet, Daewoo…

Категорија: ,

Оригинално полусинтетичко масло (10W-40).

За бензински и дизел мотори.

Одобренија :

  • ACEA A3/ B4
  • API SL/CF