ден 550.00

Синтетско масло за возила Opel.

Категорија: ,

Оригинално моторно масло за возила Оpel, со следната спецификација :

  • Dexos2 5W-30 Fuel Economy.
  • Synthetic.
  • ACEA C3.
  • API SN/CF.