ден 735.00

За највисоко оптоварување на преносниците на возила без блокада на диференцијалот. Потребно е да се обрне внимание на препораките на производителот на возилата, односно агрегатите.

Минерално хипоидно масло за преносници. Дури и во најтешки работни услови и при високи осцилации на температурата гарантира беспрекорна работа на агрегатот. Овозможува стабилен слој за подмачкување. Нуди висока сигурност наа подмачкување и оптимална заштита од абење. Ослична вискозност на температурата.