ден 61,000.00

Уред за комплетно и темелно чистење на системот за вбризгување во возила со бензински и дизел мотори.

Категорија:

Машина за чистење на системот за вбризгување – кај бензински и дизел мотори.

Особено развиена за употреба на адитивите – Pro-Line JetClean од Германскиот производител LIQUI MOLY.

Постапката на чистење на резервоарот за гориво и системот за вбризгување е едноставна и трае околу 30 минути. Одлична можност да ја воведете во вашиот сервис услугата – комплетно и професионално чистење на вашиот систем за гориво.

Особено корисна во ситуации кога клиентите – наместо бензин во резервоарот за гориво ставиле дизел (или обратно).

Во цената не е вклучено ДДВ.