ден 3,565.00

Целогодишно масло за модерни бензински и дизел мотори со повеќевентилска технологија, турбополнење како и со или без ладилник на компримиран воздух. Особено е соодветн за долги интервали на замена на масло и високи барања на моторот. Тестиран е на турбополначи и катализатори.

Проверете кое LIQUI MOLY масло одговара за вашето возило на следниот линк.

3 in stock

Категорија: Tag:

Се користи за бензински и дизел возила без филтри за тврди дизел честици. Модерно леснопроточно и врввно моторно масло за бензински и дизел мотори без филтри за честици (DPF). Комбинација на неконвенционални базни масла на синтетичка технологија и најнова технологија на адитиви кои гарантираат моторно масло кое одлично штити од абење, ја намалува потрошувачката на масло и гориво и овозможува брзо подмачкување на моторот. Зависно од прописите на производителите може да се постигнат интервали на промена на масло до 40.000 km.