ден 142,000.00

Уред за чистење на комплетниот систем за гориво и за чистење на усисниот тракт.

Категорија: ,

LIQUI MOLY – Jet Clean Tronic II, e идеален уред за целосно чистење на системот за гориво и за усисниот систем.

Уредот функционира со адитивите на LIQUI MOLY од гамата – Pro-Line JetClean Tronic II.

Со уредот и адитивите, вршите превентивна интервенција на системите на вашите клиенти, но и решавате реални проблеми кои настануваат како резултат на контаминираните бензински и дизел системи.

Покрај патничките, системот функционира и кај комерцијални возила, камиони и градежна механизација.

Цената на уредот е 2.300 евра (142.000 денари)