ден 29,500.00

Машина за прибирање на старо (отпадно) масло на LIQUI MOLY.

Категорија:

Резервоар за користено моторно масло на LIQUI MOLY, со црево со кое се колектира отпадното масло (под притисок).

Со капацитет од 70 литри.

  • црево со должина од 2 метри
  • инка за прибирање на отпадно масло подесиво по висина
  • максимална висина до 1.800 мм

Напомена – Во цената не е вклучено ддв.