ден 330.00

Еден производ за многу намени. Повеќенаменскиот спреј може да се користи во домаќинство, за хоби, работилници, возила и индустрија. Се користи за шарки, клучалки, навивки, прекинувачи, рачки, сајли, автомобилски антени и слично.

Категорија:

Подмачкува, чисти, одглавува, штити и третира. Ги одржува подвижните делови и придонесува за нивна непречена работа. Заради своите ултра високи пенетрациски својства  LM-40 допира и до недостапните делови на кои е потребно подмачкување. Ги одглавува навивките кои се заглавени поради рѓа. Штити од рѓа, корозија а го штити и хромот на компонентите.