ден 930.00

Особено е развиено за возила од VW Групацијата. За бензински и дизел мотори вклучувајќи ги и FSI, со комон реил технологија и пумпа дизна. Може да се употребува и на возила со DPF филтер.

Проверете кое LIQUI MOLY масло одговара за вашето возило на следниот линк.

Категорија: , Tag:

Моторно масло од Longlife 3 генерацијаа, кое гарантира мало триење и е базирано на синтетска технологија, Гарантира чистота во моторот и спречува формирање на наслаги (гареж).

Особено е развиено за возила од VW Групацијата. За бензински и дизел мотори вклучувајќи ги и FSI, со комон реил технологија и пумпа дизна. Може да се употребува и на возила со DPF филтер.

Одобренија

ACEA C3, API SN, BMW Longlife-04, VW 504 00, VW 507 00

LIQUI MOLY го препорачува ова масло и за возила со следната спецификацијаAPI CF, MB 229.51, Porsche C30