ден 450.00

Масло за автоматски менувачи во пакување од 1 л.

Категорија: ,

Универзално масло за автоматски менувачи, за сите сезони (АТF). За автоматски менувачи, серво волани, хидраулични справи кои работат и под тешки оперативни услови.