ден 360.00

Категорија: ,

Универзално моторно масло за бензински и дизел мотори, за патнички возила, комерцијални возила, SUV и мали камиони од Европски и други производители.

Соодветно и за возила со вграден плински уред.

Произведено во ЕУ.