ден 480.00

Категорија: ,

Полно синтетичко масло за модерни турбо дизел мотори.

Изработено во склад со спецификациите нa VW.

Може да се употребува и кај бензински мотори.

Спецификации :

SAE 5W-40
ACEA A3/B4
JASO MA2
MB 229.3
MB 226.5
MB 229.5
VOLKSWAGEN 502 00
VOLKSWAGEN 505 00
PORSCHE A40
RENAULT RN0700
RENAULT RN0710

Препорачано за возила кај кои се бараат стандардите
API CI-4/SN
BMW LL-01
BMW LL-98
PSA B71 2294
PSA B71 2296
FIAT 9.55535-M2
FIAT 9.55535-N2
FIAT 9.55535-H2
FIAT 9.55535-Z2
CHRYSLER MS-10725
CHRYSLER MS-10850
CHRYSLER MS-10896
CHRYSLER MS-12991
GM LL-A-025
GM LL-B-025