ден 550.00

Пакување – 1 литар.

Категорија: ,

Универзално масло за сите типови на манеулни менувачи со градација 75W-90.

Може да се употребува и во диференцијали, дури и во LS во кои има големо триење, како и во опрема за управување (волан).