ден 420.00

Мултистепено, квалитетно моторно масло наменето за употреба во целата година, особено во случаи со мешана флота на возила. Обезбедува одлични перформанси кај бензински и дизел мотори.

Може да се користи кај – патнички возила, комерцијални возила и камиони и земјоделска механизација.