Aкција!

ден 2,100.00 ден 2,000.00

MAN 271, MB 228.1, MB 229.1, Volvo VDS

Категорија: ,

Мултистепено, квалитетно моторно масло наменето за употреба во целата година, особено во случаи со мешана флота на возила. Обезбедува одлични перформанси кај бензински и дизел мотори.

Може да се користи кај – патнички возила, комерцијални возила и камиони и земјоделска механизација.