Aкција!

ден 260.00 ден 235.00

Категорија:

Универзален чистач за брзо чистење и одмастување на мали компоненти во возиилото. За сопирачки, куплунзи и за употреба во сервисни работилници. Отстранува маслени дамки од патос, ткаенина, други површини.