ден 745.00

Моторно масло за бензнски и дизел мотори, вклучувајќи ги и оние со  common rail технологија. Особено за возила со вграден филтер за дизел честички  (DPF). Тестиран за употреба кај турбополначи и катализатори.

Категорија: , Tag:

Моторно масло со синтетска технологија, за мало триење н компонентите во моторот, со иновативната Molygen технологија за заштита од абење и екстремно голема резерва на моќ за максимални перформанси.

Добар капацитет за чистење и разложување што овозможува оптимална чистота на моторот. Резултат на тоа се заштедите на гориво и продолжен век на сервисни интервали за моторот. Обезбедува добра работа на моторот и го максимизира оперативниот живот на филтерот за дизел честички  (DPF). Ги постигнува и надминува барањата на голем број на познати производители на возила.

За бензнски и дизел мотори, вклучувајќи ги и оние со  common rail технологија. Особено за возила со вграден филтер за дизел честички  (DPF). Тестиран за употреба кај турбополначи и катализатори.

LIQUI MOLY го препорачува ова масло за возила со следната спеификација

ACEA C2, ACEA C3, API SN, BMW Longlife-04 (up to 2018), Fiat 9.55535-S3, Ford WSS-M2C 917-A, GM dexos2, GWM, HAVAL, Hyundai, Kia, MB 229.31, MB 229.51, MB 229.52, Opel GM-LL-A-025, Opel GM-LL-B-025, VW 505 00, VW 505 01, Wuling