ден 2,975.00

Врвно моторно масло богато со адитиви (MoS2)

Категорија: , Tag:
Врвно моторно масло изведено од минерални базови масла. Богато дополнето со адитивот (MoS2) кој гарантира идеално подмачкување под екстремни услови и долги интервали на замена на маслото
LIQUI MOLY го препорачува ова масло за возила со спецификацијаACEA A3, ACEA B4, API SL