Aкција!

ден 880.00 ден 750.00

Категорија:

Го мие и чиси моторот одвнатре. Високо ефективен адитив за чистење кој го раствара талогот и формациите на лак,  и истовремено ги отстранува честиците на загадувачите и течните контаминати. Истите се отстрануваат од моторот заедно со старото масло за време на промена на старото масло со ново. По третманот, новото масло дава максимална заштита на моторот. – моторот повторно ја има својата максимална сила – се намалува трошењето и абење на моторот – се намалува загадувањето на околината – недоволното подмачкување е сведено на минимум.