ден 1,850.00

Категорија:

Синтетички адитив за моторни масла. Значително го намалува трошењето на моторот. Овој адитив кој е наменет за заштита на моторот формира многу тенок слој на сите делови кои се подложни на триење. Така формираниот слој има долготрајни својства на подмачкување и е ефективен во најмалку 50.000 км. Неговите предности се следните : – значително го намалува трошењето на моторот – Обезбедува подолг животен век на моторот – ја намалува потрошувачката на горив и емисијата на штетни гасови и заштеда на енергија – оптимална сила на моторот и негова потивка работа.