ден 330.00

Категорија:

Овој повеќенаменски спреј има 7 предности кои може да се иксористат на било кој дел од автомобилот.

  1. одбива влага и придонесува на добро палење на влажни мотори. го штити целокупниот електрични систем на автомобилот. 3. Одглавува навртки кои се заглавени поради рѓа. 4. Ги одржува подвижните делови и придонесува за нивна непречена работа. 5. Штити од корозија и оксидација. 7. Спречува шкрипење. Го спречува статичкиот електрицитет и елеиминира кратки споеви. Не ја напаѓа пластиката, бојата, металите и дрвените компоненти.